Ukázky přípravy Nekávy

NEKÁVA – příprava v MOKA KONVIČCE

NEKÁVA – příprava ve FRENCH PRESSU

NEKÁVA – příprava v pákovém kávovaru

NEKÁVA – příprava v kávovaru Nespresso®️

Recepty

Ovesná kaše s Nekávou

Potřebujeme:
1 hrnek ovesných vloček # 3/4 hrnku mandlového mléka # 1/4 hrnku Nekávy # 1 a 1/2 lžíce javorového sirupu # 2 lžíce kakaa # 1 lžíce loupaných konopných semínek # 1/2 lžičky vanilkového extraktu # hrst vlašských oříšků # 1 banán

Postup:
Všechny ingredience kromě banánu a vlašských oříšků smícháme v misce a necháme přes noc v lednici. Ráno dozdobíme oříšky a banánem. Vychutnáme si tu vynikající krémovou chuť do poslední lžičky 💚

Espresso tonic

Espresso tonic

Ochutnejte osvěžující espresso tonic

Potřebujeme:
sklenici
pár kostek ledu
1 dcl toniku
espresso z Nekávy
citrón a rozmarýn


Postup:

►nasypeme led do sklenice
►přelijeme tonikem
►připravíme espresso z Nekávy, které pomalu vlijeme přes led do sklenice
►vytvoří se tak krásně 2 oddělené vrstvy
►dozdobíme plátkem citrónu a snítkou rozmarýnu

Cold Brew

Cold Brew

Zchlaďte se ledovou kávou

Potřebujeme:
1l nádoba s uzávěrem, 1l studené fitrované/převařené vody, 12 espresso podů Nekávy,  sklenice, pár kostek ledu, pomeranč a máta
Postup:
►pody umístíme do nádoby a přelijeme 1l studené filtrované/převařené vody o teplotě cca 5°C ►necháme extrahovat v uzavřené nádobě v chladu lednice po dobu 18-24h ►poté vyndáme pody z nádoby, dolijeme filtrovanou vodou do objemu 1l na dno sklenice nalijeme trochu čerstvě vymačkané šťávy z pomeranče ►přidáme led a zalijeme vychlazeným cold brew dozdobíme plátkem pomeranče a mátou

Nekáva drink

Nekáva drink

Vychutnejte lahodnou chuť alkoholového drinku s Aperolem

Potřebujeme:
sklenice
pár kostek ledu
0,03-0,04l Aperolu
cold brew z Nekávy
pomeranč a máta

Postup:
►nasypeme led do sklenice
►přelijeme 0,03-0,04l Aperolu
►dolijeme vychlazeným cold brew (zastudena extrahovaná Nekáva)
►dozdobíme plátkem pomeranče a mátou

Napište nám

Pošlete nám zprávu a my se Vám ozveme co nejdříve.

0